Міжнародний день пошти

Міжнародний день пошти


Ми потрапили на найбільше пошто­ве відділення обласного центру Волині Луцьк-25 у Міжнародний день пошти. 

Як завжди, тут було людно. Поштовики сумлінно робили свою справу: приймали оплату за комунальні послуги, видавали поштові перекази, замовні листи та бандеролі, виплачували пенсії. Серед них побачили і Валентину Періг. Її портрет – на дошці пошани дирекції «Наша гордість». Поштовичка відповідає за приймання рекомендованої корес­понденції, понад 30 років віддала улюбленій роботі, з них 25 працює оператором поштового зв’язку 1 класу ВПЗ Луцьк-25. Її двічі відзначали почесними грамо­тами облдержадміністрації та грамо­тою Волинської дирекції. Завжди усміхнена і уважна до відвідувачів. 
– Починала свою кар’єру учнем оператора поштового зв’язку поштового відділення Луцьк-23, – усміхається Валентина Григорівна. – Від старших переймала досвід, за що дотепер їм вдячна. 
Не оминули нагоди, щоб у Міжнародний день пошти не привітати працівників відділення з їх професійним святом. Заодно передплатили рідну «Волинську газету» та «Перець-Веселу республіку». У розмові з нами, Валентина Григорівна щиро зізналася, що дуже любить свою роботу, дорожить колегами. Ось і на цьому фото вона поряд із заступником начальника відділення Тетяною Поліщук. Варто сказати, що колектив найбільшого поштового відділення Луцька – дружний, професійний, відповідальний і дуже людяний. 
Бажаємо усім поштовикам області доброліття та захищеності, а ще, звісно, любити наші друковані ЗМІ і, зокрема, «Волинську газету».

Володимир ПРИХОДЬКО,
СЕРГІЙ ЦЮРИЦЬ.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%