Котлета по-київськи

Котлета  по-київськи

Інгредієнти:
Куряче філе – 1 шт.;
Вершкове масло – 30 г;
Зелень кропу – 1 ст. л.;
Рослинна олія – за смаком;
Панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
Борошно – 1 ст. л.;
Яйце – 1 шт.;
Сіль, перець – за смаком.

Шматочок вершкового масла обвалюємо в рубаній зелені кропу, загортаємо в харчову плівку та заморожуємо.
Куряче філе надрізаємо вздовж волокна та розкриваємо, як книжечку. Накриваємо філе харчовою плівкою і відбиваємо, щоб воно стало плоским, але не рваним.
Курку солимо, перчимо, викладаємо посередині заморожене вершкове масло та загортаємо рулетом. Ховаємо кінчики з боків всередину, добре запаковуючи масло всередині курячого філе.
У невеликій каструлі або фритюрниці розігріваємо велику кількість рослинної олії.
Обвалюємо котлету в борошні, потім опускаємо в збите яйце, паніруємо в сухарях, знову змочуємо котлету в яйці і востаннє паніруємо в сухарях.
Обсмажуємо котлету по-київськи у фритюрі до золотистої скоринки, а потім доводимо до готовності (близько 10 хвилин) в розігрітій до 200 С духовці.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта smakotainfo.com.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%