Котлета по-київськи
Інгредієнти:
Куряче філе – 1 шт.;
Вершкове масло – 30 г;
Зелень кропу – 1 ст. л.;
Рослинна олія – за смаком;
Панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
Борошно – 1 ст. л.;
Яйце – 1 шт.;
Сіль, перець – за смаком.
Шматочок вершкового масла обвалюємо в рубаній зелені кропу, загортаємо в харчову плівку та заморожуємо.
Куряче філе надрізаємо вздовж волокна та розкриваємо, як книжечку. Накриваємо філе харчовою плівкою і відбиваємо, щоб воно стало плоским, але не рваним.
Курку солимо, перчимо, викладаємо посередині заморожене вершкове масло та загортаємо рулетом. Ховаємо кінчики з боків всередину, добре запаковуючи масло всередині курячого філе.
У невеликій каструлі або фритюрниці розігріваємо велику кількість рослинної олії.
Обвалюємо котлету в борошні, потім опускаємо в збите яйце, паніруємо в сухарях, знову змочуємо котлету в яйці і востаннє паніруємо в сухарях.
Обсмажуємо котлету по-київськи у фритюрі до золотистої скоринки, а потім доводимо до готовності (близько 10 хвилин) в розігрітій до 200 С духовці.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта smakotainfo.com.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Піца-хачапурі Із Луцького замку демонтували дублюючі охоронні дошки радянського періоду «А на фронт не хочете?!» Армія: статус «обмежено придатний» скасовано Сергій Притула їде до Луцька: як потрапити на зустріч з ним «Я більше не хочу захворіти на туберкульоз!» «Кармен» спробує підкорити Луцьк! Закотилася за обрій журналістська зірка Звільнили генерала, який займався підготовкою мобілізованих! На Волині у пожежі постраждала жінка- Опитування
- Результати