Новорічний подарунок від голови міста!

Новорічний подарунок від голови міста!

Ключі від спецавтомобіля для дітей з особливими потребами 

Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк вручив працівникам та вихованцям інклюзивно-ресурсного центру ключі від спецавтомобіля для дітей з особливими потребами. Про це йдеться на офіційному сайті міста

До слова, у 2019 році із держбюджету Волинь отримала 6,4 мільйони гривень на автобуси для ІРЦ, з яких на закупівлю спецавто для центру у Володимирі-Волинському виділили мільйон гривень, ще 300 тисяч спрямували з міського бюджету.

Автомобіль відповідає усім вимогам щодо перевезення діток з особливими потребами. Він обладнаний спеціальним підіймачем для осіб, які мають порушення опорно-рухового аппарату, у салоні передбачені сидіння з ременями безпеки.

У планах використовувати авто також як соціальне таксі, що дозволить людям з особливими потребами відвідувати різноманітні заходи та брати активну участь у житті громади, вирішувати медичні, освітні та реабілітаційні потреби.

Зертаючись до присутніх, Петро Данилович зазначив, що це прекрасний подарунок до новорічно-різдвяних свят, адже

спецавто дозволить залучати діток до ширших можливостей, набувати нових навиків та вмінь.

Нагадаємо, що на сьогодні інклюзивно-ресурсний центр у Володимирі-Волинському відвідують більше 70-ти дітей. В закладі облаштовано ресурсну, ігрову, розвиваючу кімнату, кімнату очікування для батьків та інші приміщення, пристосовані для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.

    

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%