Президент поїхав…

Президент поїхав…

Як відомо, 9 липня з одноденним візитом Волинь відвідав чинний глава держави Володимир Зеленський. Немає сенсу повторювати деталі його перебування, але Президент України озвучив кілька важливих позицій. Чи будуть їх виконувати в столиці?

Оскільки «Волинська газета» широко висвітлювала візит Володимира Зеленського на Волинь, то зауважила, що крім «незручних» запитань від поодиноких журналістів та окремих заяв громадян, які зуміли поспілкуватися з главою держави, під час наради із представниками бізнесу пролунало як мінімум кілька важливих для всієї держави пропозицій. Насамперед, гендиректор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат», Заслужений будівельник України Руслан Вайман озвучив актуальну та важливу для подальшого розвитку української економіки та вирішення гострих соціальних проблем ініціативу: закласти в Державному бюджеті України на друге півріччя 2020 р. як мінімум 1 млрд грн для реалізації на території держави Програми «Доступне житло».

«Добре!», – сказав Президент України, щось занотувавши в своєму блокноті.

Зрозуміло, що представники волинського бізнесу, особливо будівельної галузі, з вдячністю сприйняли публічне схвалення цієї ініціативи. І залишилися очікувати її реалізації.

Втім, скоро мине місяць від дати візиту Володимира Зеленського на Волинь, а конкретики щодо механізмів реанімації Програми «Доступне житло» не чути. Можливо, певні заходи за дорученням глави держави на рівні Кабміну Дениса Шмигаля та парламенту Дмитра Разумкова і вживаються, але громадськості і медіа про це не відомо.

Тому «Волинська газета» уже звернулася до Президента Володимира Зеленського на адресу його столичного офісу з проханням поінформувати волинян про хід розвитку ініціативи і Програми «Доступне житло», і щодо подолання черг на польсько-українському кордоні, і інших важливих заяв, озвучених у м. Луцьку.

Як свідчить поштова служба, звернення адресат отримав. Тож будемо очікувати на відповідь. Бажано – обнадійливу для волинян.

Роман УСТИМЧУК.

На фото прес-служби Президента України: Володимир Зеленський під час наради з підприємцями.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%