2 травня 2014 року м. Київ №468

2 травня 2014 року м. Київ №468


ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА


Про зміни в складі окружних виборчих комісій

з виборів Президента України на позачергових виборах

Президента України 25 травня 2014 року

Розглянувши подання кандидатів на пост Президента України щодо кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року про заміну членів окружних виборчих комісій, а також звернення окружних виборчих комісій про дострокове припинення повноважень членів цих комісій, які двічі і більше разів не з’явилися на засідання виборчих комісій без поважних причин, разом з доданими до них матеріалами та у зв’язку з прийняттям Центральною виборчою комісією постанов від 2 травня 2014 року № 460 "Про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України Королевської Наталії Юріївни на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року" та № 461 "Про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України Царьова Олега Анатолійовича на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року", відповідно до частини третьої статті 2, пункту 1 частини другої, частини третьої статті 13, частин третьої, четвертої, шостої, сьомої, десятої, одинадцятої статті 23, пунктів 2, 4, 8 частини четвертої, частин п’ятої, шостої, дев’ятої статті 30 Закону України "Про вибори Президента України", керуючись статтями 11 – 13, пунктами 5, 6 статті 18 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1.Внести зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року, утворених відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 14 квітня 2014 року №268 "Про утворення окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року", згідно з додатками 1 – 25.

2. Окружним виборчим комісіям з виборів Президента України, до складу яких вносяться зміни, поінформувати громадян про такі зміни у визначений цими комісіями спосіб.

3. Цю постанову разом з відповідним додатком надіслати відповідним регіональним друкованим засобам масової інформації для опублікування у семиденний строк від дня її прийняття, а також окружним виборчим комісіям з виборів Президента України.

4. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

М. ОХЕНДОВСЬКИЙ,

голова Центральної виборчої комісії.

Додаток 2

до постанови Центральної виборчої комісії

від 2 травня 2014 року №468

ЗМІНИ

в складі окружних виборчих комісій з виборів Президента України
на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року

Волинська область

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу №19

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Жолоб Сергій Ростиславович, 1989 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н. Ю. (у зв’язку з прийняттям рішення про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Окружна виборча комісія з виборів Президента України

територіального виборчого округу №20

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Глушко Андрій Андрійович, 1993 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н. Ю. (у зв’язку з прийняттям рішення про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу №21

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Устимчук Даниїл Олександрович, 1994 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н. Ю. (у зв’язку з прийняттям рішення про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу №22

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Шмигельський Олександр Анатолійович, 1990 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н. Ю. (у зв’язку з прийняттям рішення про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу №23

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Захарова Ольга Михайлівна, 1993 року народження – заступник голови комісії, від кандидата на пост Президента України Королевської Н. Ю. (у зв’язку з прийняттям рішення про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Призначити заступником голови комісії члена цієї комісії:

Демчук Світлана Сергіївна, 1964 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю. В.

 

 

 

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%