Знавці англійської мови

Знавці англійської мови

3 грудня студенти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ ім. Лесі Українки взяли участь у ХІ Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч».

Конкурс проводиться у закладах освіти за місцем навчання щороку відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України.
За роки існування конкурс став майданчиком для розширення можливостей та самореалізації у напрямі освоєння англійської мови для багатьох учнів та студентів у різних регіонах України.
Цьогоріч у конкурсі взяли участь 114 студентів нашого коледжу.
Усі учасники виконували завдання на спеціальних бланках, які були належним чином оформлені та надіслані на адресу оргкомітету згідно вимог Конкурсу.
Відповідаючи на тестові запитання, студенти проявили зацікавленість і уважність. Завдяки захоплюючим завданням, вони змогли продемонструвати свої знання та здібності з однієї з найпоширеніших мов світу.
Результати інтелектуального змагання, сертифікати учасників та призи для переможців оргкомітет конкурсу пришле відповідно до положення. Тоді у закладі й відбудеться урочиста церемонія нагородження учасників та оголошення результатів. Місця розподіляться відповідно до отриманих балів. Конкурси такого рівня є дієвим засобом популяризації англійської мови та вагомим чинником зацікавлення студентів у її поглибленому вивченні. Крім того, вони дозволяють підвищити професійний рівень та готують хорошу основу для подальшого кар’єрного росту.

Дар’я ОНІМОВА.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%