Перша ліга прямує до «екватора»

Перша ліга прямує до «екватора»

У передостанньому турі першого кола на «Волинь» чекає нелегкий екзамен – гостьовий поєдинок проти «Гірника-Спорту» з Горішніх Плавнів. Гра розпочнеться завтра , 17 жовтня, о 13 годині 15 хвилин. Анонсує поєдинок пресслужба «хрестоносців».

Культовому керманичу команди з Полтавщини – Ігорю Жабченку – не звикати до великих кадрових змін, які не оминули колектив «червоно-чорних» і перед нинішнім сезоном. І якщо старт сезону для «Гірника-Спорту» був досить неоднозначним, то в останніх чотирьох турах команда «розкачалася» та набрала вісім очок, не програвши жодного разу. При цьому, клуб із Горішніх Плавнів став другим, хто відібрав очки у «Металіста», а у минулому турі – на виїзді поклав на лопатки ще одну лідерську команду – «Оболонь». Без сумніву, в матчі з «Волинню» господарі захочуть як підправити невдалу статистику протистоянь із «хрестоносцями», так і продовжити приємну тенденцію в Першій лізі.

Підопічні Альберта Шахова не зовсім вчасно потрапили під пропуск двох турів поспіль через епідеміологічну ситуацію у суперників – як наслідок, у матчах із «Кривбасом» та «Нивою» наша команда не зовсім добре входила в ігри, суттєво додаючи лише після пропущених голів. Тренерський штаб перед звітним поєдинком повинне тішити повернення лідера атак «Волині» Богдана Кобзаря, який відбув дискваліфікацію, також в команді сподіваються на покращення після пошкоджень Артура Рябова та Олександра Мартинюка. Крім цього, у «Волині» новий головний біль – тепер через перебір карток команді не допоможе незмінний цього сезону правий захисник – Олександр Чернов. Утім, нашим хлопцям цього сезону не вперше потрібно буде грати з різного роду проблемами, тож і цього разу вони намагатимуться потішити вболівальників прийнятним результатом.

У першій дуелі цих команд чотири роки тому «Волинь» поступилася «Гірнику-Спорт» удома (0:1), однак після того здобула шість перемог та лише раз зіграла унічию в семи матчах, маючи якраз проти опонентів з Полтавщини чи не найкращу очну статистику серед суперників по Першій лізі. Цікаво також, що у складі господарів виступають екс-волиняни Роман Жмурко та Роман Никитюк, а ще двоє вихованців «Волині», які нині грають у нас – Олександр Чепелюк та Назарій Богомаз – мають досвід виступів за «червоно-чорних».

Статистика «Волині» проти «Гірника-Спорту»: 8 матчів, 6 перемог, 1 нічия, 1 поразка, різниця 19:6.

Вдома: 4 матчі, 3 перемоги, 1 поразка, різниця 10:4.

В гостях: 4 матчі, 3 перемоги, 1 нічия, різниця 9:2.

Головний арбітр матчу – Андрій Кошура (Чернівці). Цей суддя обслуговуватиме матч «Волині» уперше. Асистенти арбітра – Владислав Дрикін (Рівне), Сергій Старча (Київ). Резервний арбітр –Олександр Садовий (Кременчук). Спостерігач арбітражу – Юрій Ісаєв (Запоріжжя).

Наш кор.

Фото пресслужби ФК «Волинь».

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%